Vi har, grunnet den aktuelle Corona-situasjonen, nå fått lov til å åpne opp for å møte pasienter på video-konsultasjon eller telefonkonsultasjon, som et anbefalt alternativ - der det er mulig - fremfor fysisk oppmøte på legekontoret.

Dette for å begrense risiko for smitte - begge veier.

Dr Linda Backlund (for Dr Krister Moström) tar både video- og telefonkonsultasjoner.

Dr Omar Eikrem og Pia Kvåle tar foreløpig ikke videokonsultasjoner, men vel telefonkonsultasjoner, som alternativ til fysisk oppmøte.

Dere kan bestille time akkurat som før, men angi i bestillingen at dere ønsker video- hhv telefonkonsultasjon - noe vi uansett oppfordrer dere til å velge, så fremt det er mulig.

Situasjoner der det kan være nødvendig med vanlig konsultasjon, med fysisk oppmøte på legesenteret, er der det er avgjørende viktig at legen får undersøkt deg fysisk eller det må tas blodprøver samtidig.

Video-konsultasjonen kan enkelt gjøres med en mobiltelefon, iPad eller dator med web-kamera/mikrofon. For best lydopplevelse anbefales hodetelefoner/headset.

Vi gjør oppmerksom på at video-/telefon-konsultasjon koster det samme som en vanlig konsultasjon hos fastlegen, men går også på egenandelskortet, og blir således dekket av frikort.